Forserum Safety Glass – Ett bra val!

Långsiktiga – Kreativa – Rejäla

Forserum Safety Glass AB är ett av Sveriges ledande planglasföretag. Vi utvecklar och producerar produkter av förädlat planglas åt tillverkningsindustrin samt byggnads- och anläggningsindustrin i Norden, med fokus på Sverige. Våra kunder finns även inom möbelindustrin, företag som sysslar med köks- och badrumsinredning samt inom branschen för solfångare.

FSG är ett kreativt småländskt företag med stor flexibilitet och korta beslutsvägar. Vi arbetar i hela spektrat av planglasförädling, från enstycksproduktion till långa serier. I dagsläget är vi 75 medarbetare inom administration och produktion.

SÄKERHETSGLAS

Vår viktigaste produkt är förädlat planglas som på skilda sätt bidrar till en säkrare vardag. Härdat glas, lamellglas, brandglas och isolerglas är exempel på olika typer av säkerhetsglas. I vår produktionsanläggning har vi möjlighet att behandla glas i storlekar upp till 6000 x 3210 millimeter. Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap om glasbearbetning.

FSG arbetar för långsiktiga relationer med både kunder och leverantörer. Som fristående företag kan vi erbjuda ett mycket brett sortiment av olika glastyper för många användningsområden.
Vi strävar alltid efter att nå högre kvalité och standard. Vi vill kontinuerligt utveckla såväl vår kompetens som vår maskinpark och våra produktionsmetoder för att alltid kunna uppfylla kundens önskemål beträffande kvalitet, leveranstid och pris.