FLYSAFE 3D PVB – fågelvänlig folie som skydd mot kollisioner

FLYSAFE 3D PVB INTERLAYER är en specialutformad film som läggs mellan glasen för att undvika tråkiga fågelkollisioner. Denna innovativa lösning är särskilt utformad för att skydda fåglar från att kollidera med glasfasader och fönster. Här är några viktiga punkter om Saflex FlySafe 3D:

  • Effektivt skydd för fåglar: FlySafe 3D använder 3D-paljetter i storleken 9 mm i diameter för att undvika kollisioner med flygande fåglar. Dessa paljetter är diskreta och optimalt placerade, vilket minimerar störningar av utsikten både från exteriören och interiören.
  • Testad och beprövad: FlySafe 3D har genomgått testning i flygtunnlar på Collision Laboratories. Resultaten visar att laminat med 9 mm stora matta och blanka paljetter är mycket effektiva med kollisionsfrekvenser på 9%, medan 6 mm paljetter visar en effektivitet på 13%.
  • Kompatibilitet: FlySafe 3D fungerar bra med selektiva beläggningar samt med Saflex Acoustic, Saflex Structural och Saflex Storm interlayers. Detta ger arkitekter och glaslaminatorer möjlighet att minska fågelkollisioner utan att kompromissa med säkerhet, strukturell integritet, estetik, UV-skärmning eller akustisk kontroll.
  • Hållbar lösning: Eftersom det är en interlayer kommer ditt fågelskyddsglas att hålla länge. Paljetterna är skyddade från väder och rengöringsmedel, och kräver endast normal rengöring och underhåll av laminerat glas.
  • Visuellt tilltalande: FlySafe 3D ger arkitekter och glaslaminatorer friheten att skapa visuellt imponerande byggnader samtidigt som de skyddar fåglar. Med två olika paljettstorlekar (6 mm och 9 mm) täcker FlySafe 3D mindre än 1% av glasytan, vilket ger minimal påverkan på interiörutsikten.

Låt oss tillsammans skapa en vacker och säker miljö för både människor och fåglar med FlySafe 3D.