FSG söker säljare!

FSG expanderar och söker därför en ny kollega i säljteamet. Den personen vi söker ser vi gärna har en bakgrund inom försäljning av säkerhetsglas alternativt har en bakgrund som glasmontör eller liknande.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning, kunder och relationer. Du drivs av att göra affärer och med ett strukturerat arbetssätt skapar du resultat. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla relationer.

Du kommer i första hand vara riktad mot nykundsbearbetning och därav förekommer resor i tjänsten.

 

Krav:

–                           Behärska svenska språket i tal och skrift

–                           B-körkort

 

Tjänsten ska tillsättas snarast.

För mer info om Forserum Safety Glass kika gärna in på vår hemsida www.fsglass.se

För att söka tjänsten maila ditt cv och personliga brev till jobb@fsglass.se.

Välkommen med din ansökan!

 

För mer info om tjänsten kontakta Jimmy Ström.

9 oktober, 2020|

Forserum Safety Glass –  Ett hållbart val

FSG arbetar för fullt med sitt Strategiska Hållbarhetsarbete. Vi  vill värna om vår miljö och jobbar varje dag för att ta hand om den.

FSG deltar bland annat i Energikontoret Norra Smålands energieffektiviseringsnätverk och målet är att minska vår energianvändning med 15%.

FSG – Hållbar Transparens sedan 2003

 

11 september, 2020|

Isolerglas

Forserum Safety Glass AB inleder samarbete med en av Europas ledande leverantörer av isolerglas.
Vi kompletterar vårt produktutbud ytterligare!
Då våra kunders önskemål i många fall har varit att vi skall vara helhetsleverantör till dem har vi nu valt att bredda vårt sortiment. Dessa önskemål har nu lett till att vi startar ett samarbete med Pressglass. Fokus för detta samarbete kommer vara att leverera isolerrutor med rätt produktkvalité och bra leveranstider till konkurrenskraftiga priser för den svenska glas marknaden.
Det känns för oss mycket spännande med detta fördjupade samarbete då Pressglass är ett respekterat namn på marknaden och våra erfarenheterna från tidigare kontakter med dem är mycket goda.

Läs mer på www.pressglass.com  Förutom ett gediget produktutbud kan man ta del av hur Pressglas arbetar med miljö och hållbarhetsfrågor.
 
Välkomna att kontakta våra säljare för mer information.

15 april, 2020|

Covid-19

För att ta samhällsansvar och bidra till att minska smittspridningen följer vår verksamhet folkhälsomyndighetens rekommendationer. De myndighetsbeslut som nu tas i ett allt högre tempo påverkar oss alla i det dagliga arbetet.
FSG jobbar hårt med att uppdatera vår verksamhet med de nya direktiv och rutiner som kommer från myndigheter för att även fortsättningsvis ge våra kunder och samarbetspartners bästa möjliga service.

15 april, 2020|

Distribution – Ny lastbil

FSG har investerat i en ny lastbil.

En stor del av företagets distrubition sker med egna turbilar. 2 turbilar utgår från Forserum och kör i södra och mellersta  delen av Sverige.

Vi har flertalet fasta rutter varje vecka men har även möjlighet att anpassa vissa rutter efter behov.

För att minimera miljöbelastningen har våra lastbilar motorer av euroklass 6.

 

30 januari, 2020|