Ökad kapacitet

FSG AB har börjat år 2018 med att installera ett nytt lamellskärbord. Vi har sett en ökad efterfrågan på skuret laminerat säkerhetsglas och vår kapcitet har varit något begränsad. FSG AB har nu möjlighet att tillgodose marknadens behov på ett mycket effektivare och mer rationellt sätt.

Ökad kapacitet och bra leveranstider på både skuren/slipad lamell och härdat säkerhetsglas.
Välkomna att höra av Er till oss!

20 mars, 2018|

Installation av nytt lamellskärbord

Här på FSG är vi i full gång med att installera ett nytt lamellskärbord. Vi kommer ha möjlighet att tillgodose marknadens behov på ett mycket effektivare och rationellare sätt med ökad kapacitet. Vi ser fram emot detta och jobbar för att installationen skall gå så smidigt som möjligt.

10 januari, 2018|

Julhälsning

Det finns en särskild tid varje år
när julen står för dörren med allt gott man ger och får.
När granen väl är pyntad och alla ljus är tända
då känns det helt magiskt, som om vad som helst kan hända.
2018 kommer att bli fantastiskt kul
ett nytt skärbord installeras redan efter jul.
Med skinkan i ugnen och tomteluva i håret,
vill vi nu rikta ett stort tack för det gångna året.
Vi hoppas nu att ni en riktigt fin Jul skall få,
Från oss på FSG…GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

18 december, 2017|

Glasleverantör

FSG AB har valt Pilkington som ny glasleverantör på floatglas. Bytet skedde under november månad och allt glas i vårt lager är nu utbytt till Pilkingtons floatglas. Redan under våren 2017 bytte vi till Pilkingtons optiwhiteglas och därefter inleddes en dialog om att även byta ut våra andra floatglassorter till Pilkingtons. En utav flera fördelar vi ser är att Pilkingtons float är ett ljusare glas med mindre grönton.

18 december, 2017|

Nytt lamellskärbord

FSG AB har valt att investera i ett nytt lamellskärbord. Vi kommer installera det redan under v. 1 och 2. Vi har sett en ökad efterfrågan på skuret laminerat säkerhetsglas och vår kapcitet har varit något begränsad. FSG AB har nu möjlighet att tillgodose marknadens behov på ett mycket effektivare och rationellare sätt.
Välkomna att höra av Er till oss!

18 december, 2017|